Homepage Over MijnFactuur Mogelijkheden Prijzen Contact Gratis demo

Wilt u klant worden?Bel 088-2441100

Meer informatie?Bel 088-2441100

Vele opties en mogelijkheden, één oplossing

Alle functionaliteiten die we ontwikkelen dragen bij tot ons doel: jouw debiteurenproces efficiënter maken. MijnFactuur zorgt dat jouw facturen sneller betaald worden en dat je op een ontspannen manier met je debiteuren kunt communiceren. Kortom; debiteurenbeheer met een glimlach.

Opvolging van openstaande facturen

MijnFactuur zorgt voor de controle en opvolging van jouw openstaande facturen. Jij verstuurt je facturen met je eigen boekhoud- of facturatieprogramma en wij doen de rest, zonder dat je daar naar om hoeft te kijken. Betaling ontvang je direct op je eigen bankrekening.

Facturen versturen

Als extra optie kan MijnFactuur ook de verzending van je facturen verzorgen. Ook dit werk door middel van een automatische koppeling met je boekhoudprogramma. Wij voorzien je facturen direct van online betalingsinformatie en zorgen voor verzending via de juiste kanalen: e-mail, post, of digitale brievenbus (UBL).

Abonnementen beheren en incasseren

Werk je met abonnementsvormen? Dan kunnen wij de facturatie van je abonnementen volledig voor je automatiseren. Je klanten krijgen automatisch periodieke facturen en kunnen gemakkelijk betalen via automatische incasso of iDeal.

En nog meer mogelijkheden...

MijnFactuur is een compleet systeem, je bepaalt zelf waar je gebruik van maakt.