Homepage Over MijnFactuur Mogelijkheden Prijzen Contact Gratis demo

Wilt u klant worden?Bel 088-2441100

Meer informatie?Bel 088-2441100

Wij zijn MijnFactuur...

En wij nemen jouw debiteurenadministratie graag van je over, zonder dat jij je daar zorgen om hoeft te maken. Dit doen wij met onze slimme software en de inzet van onze ervaren debiteurenbeheerders.

Automatisch geregeld

Door middel van een automatische koppeling met je bestaande boekhoud- of facturatiesysteem ontvangen wij automatisch de gegevens over je facturen. Jij hoeft hier zelf dus helemaal niks voor te doen. Betalingen ontvangt je gewoon op je eigen bankrekening of via een van onze online betalingsmethodes.

Geen rompslomp, wij regelen het voor je

MijnFactuur is niet alleen slimme software, wij staan persoonlijk voorje klaar om je te helpen je debiteurenbeheer te optimaliseren. Slimme automatisering met een personal touch. Jouw aansluiting op MijnFactuur zullen wij volledig voor je verzorgen, zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken.

100% inzicht en controle

MijnFactuur regelt het debiteurenbeheer van jouw organisatie, van eerste factuur tot laatste aanmaning. Zo krijg je weer grip op je debiteurenbeheer, zonder dat jou dit tijd kost! Met ons uitgebreide portaal zie je in één oogopslag wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zich begeeft en welke facturen aandacht vereisen. Managementrapportages uitdraaien of een dossier overdragen aan een deurwaarder? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het team van MijnFactuur.